Eveline Rijntjes
Your personal Voice Assistant
ALL-ROUND VOICE OVER

Heb jij een vrouwelijke all-round Voice Over nodig, die ook nog eens beschikt over een eigen  professionele studio, dan ben je aan het juiste adres.

Dankzij mijn eigen studio kan ik binnen 24 uur de gevraagde opname leveren Wanneer gewenst kan ik uiteraard ook naar een opname studio naar keuze komen. 

Mijn stem opnames lever ik meestal als 'kale' opname aan. Dit betekent dat de opname nog niet bewerkt is, zodat je er  nog alle kanten mee op kunt.  

Afmixen voor aanlevering of het maken van aanpassingen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

Resultaat op maat, daar hou ik van. Door persoonlijk contact en een goede samenwerking krijgt de opname een eigen klank en  de gewenste tone of voice. 

Ik assisteer opdrachtgevers van Luisterboek tot Animatie en van Corporate Films tot Commercials.

Elk project z'n eigen stem.CONTACT

Voor meer informatie en /of projectaanvragen kun je contact met mij opnemen. 

Naar aanleiding hiervan plannen we een persoonlijke of telefonische afspraak in. Tijdens dit gesprek kunnen we al jouw wensen en vragen bespreken. 

Door jouw stijl en behoefte te begrijpen, komen we tot het beste eindresultaat.


 


OVER MIJ

Mijn naam is Eveline Rijntjes en ik vind het heerlijk om mensen blij te maken. Zowel gedurende mijn studie aan  de Internationale Hotelschool in Den Haag als tijdens mijn jarenlange werkervaring in de diplomatieke als een corporate omgeving, merkte ik dat ik graag samenwerk  in teams en een bijdrage lever aan een project, in zowel ontwerp  & uitwerking. 

Ik ben flexibel ingesteld en doe wat ik beloof. 

Toen ik de wereld van Voice Overs instapte, werd ik direct gegrepen. Welke boodschap je ook wilt overbrengen; met een goede, betrouwbare en pakkende voice-overtekst  en niet te vergeten de juiste stem, maak je het verschil. 

Mijn passie voor stem, mijn ervaringen in het bedrijfsleven en het volgen van diverse studies en workshops voor Voice oOvers hebben mij de ideale basis gegeven om mijn eigen bedrijf in 2017 op te richten. Dutch Voice Assistant brengt elke boodschap over zoals deze bedoeld is!